Електронен дневник

03.06.2022 Екипът на Иновативно основно училище “Митрополит Авксентий Велешки” получи приз за най-добро училище в Софийска област за учебната 2021/2022 г.

На специална церемония на 03.06.2022 г. в гр. София в присъствието на заместник-министър на МОН Мария Гайдарова, представители на областна администрация и други гости, г-жа Росица Иванова, началник на РУО – Софийска област, връчи наградата на директора на училището Ирена Коцева, изразявайки възхищението и благодарността си за доброто сътрудничество.

Награда „Неофит Рилски” на МОН получиха директорът на ИОУ „Митрополит Авксентий Велешки“- Ирена Коцева и Ирина Бонева-главен учител за своя професионализъм и значим принос към образователното дело.

Отличени с наградата „Учител на 2022 година от Софийска област” бяха Ирина Найденова-старши учител начален етап и Славея Петрунова-старши учител по БЕЛ, доказали своята иновативност и креативност във годините.

Грамоти за „Ученик на 2022 г.“ от Софийска област получиха учениците - Йоана Чепилова-7 а клас, Мелина Милева от 7 в клас и Габриела Пейчинова от 5 а клас.

Нека наградите да се множат, защото училищният екип и поверените ни ученици заслужават оказаното доверие и чест!